actueel nieuws terugklik om pagina af te drukken

Amsterdam, 14 januari 2001

Zoals wij u gedurende het afgelopen jaar hebben gemeld, lopen bij verzekeraars de verliezen op tot ongekende hoogte. De meeste herverzekeraars trekken zich nu terug uit de directe markt en alle verzekeraars in Europa hebben te maken met stijgende kosten van hun herverzekeringen.

Samen met Lugt Sobbe op jacht naar nieuwe zakelijke cliënten
Dit is dus voor Lugt Sobbe aanleiding om u - als assurantieadviseur - te wijzen op deze uitgelezen kans om samen met Lugt Sobbe de banden met ondernemers in uw omgeving fors aan te halen.

Op www.lugtsobbe.nl staan onze belangrijkste producten voor u op een rij.
Op www.nottOnott.nl hebben wij voor uw cliënten een zgn. "Tip voor ondernemers" geplaatst. De tip bestaat uit 10 stellingen met een toelichting. Met name de toelichtingen zijn het bekijken waard. Net als de ondernemers in uw buurt, zult ook u vaststellen dat er vaak heel wat mis kan zijn met de verzekeringen die door ondernemers en zelfstandigen zijn afgesloten. De huidige tussenpersoon van zulke cliënten is aansprakelijk als die zaken niet goed geregeld zijn! Meldde u uw kantoor al aan bij www.nottonott.nl voor gratis vermelding op de pagina "deelnemende assurantieadviseurs"?

Premiebesparing
Wij nodigen u uit om - samen met Lugt Sobbe - op jacht te gaan naar nieuwe cliënten.
Bijgaand doen wij u onze brochure toekomen over de Horecabranche. Wij garanderen u dat u met iedere ondernemer in de Horeca een goed gesprek kunt hebben over de onderwerpen die in de brochure worden aangekaart. Voor andere ondernemers hebben wij een brochure over de Beurspolis voor Bedrijven. Op verzoek zenden wij u ook die brochure gaarne toe. Nu de premies dus het komend jaar zo sterk stijgen, biedt u met onze verzekeringsproducten niet alleen een uitstekende verzekeringsoplossing, maar ook een aantrekkelijk en stabiel premiealternatief voor al uw nieuwe zakelijke cliënten.

Snelle offerteservice van Lugt Sobbe
Op de Extranet pagina van onze website www.lugtsobbe.nl treft u het speciale formulier dat is ontwikkeld om snel een indicatieofferte aan te kunnen vragen per email.

LUGT SOBBE & CO. B.V. - Verzekeringen