actueel nieuws terugklik om pagina af te drukken

8 december 2001

TESTFASE WEBSITE TEN EINDE
Sinds de introductie van de website www.maatwerkpolis.nl hebben talrijke bezoekers het gebruik daarvan in de praktijk kunnen testen. De testfase is thans voorbij en vanaf morgen 9 december zal de website officieel operationeel zijn.

Om dit feit te vieren heeft Lugt Sobbe besloten om kritische belangstellenden uit te nodigen voor een bezoek aan de website. Eventuele nuttige suggesties of opbouwende kritiek kan direct gespuid worden via de website. Daartoe is een bijzondere "button" in gebruik genomen.

Door mee te helpen bij het verfijnen van de MaatwerkpolisModule dingen belangstellenden automatisch mee naar een aandeel in de resultaten van de trekking van de Staatsloterij op 31 december a.s.
De omvang van het aantal aangekochte loten is afhankelijk van de ontvangen reacties.
Het uiteindelijke doel van de nieuwe website is om consumenten meer inzicht te geven m.b.t. het mede voor een tussenpersoon geïndividualiseerde (en dus door hem beïnvloedbare) verzekeringsaanbod.

Goed doel:
Is de prijzenpot te klein voor aanzienlijke uitbetalingen aan de mededingers, dan is gekozen voor uitbetaling aan Unicef.

Lugt Sobbe & Co. B.V. -Verzekeringen
RMiA Register Makelaardij in Assurantiën