actueel nieuws terug klik om pagina af te drukken

 

Assurantiemagazine: 7 mei 2004

 

GENERALI TROTS OP GERARD ROZEMEIJER

Gerard Rozemeijer, senior underwriter Brand Beurs bij Generali, heeft de Eurolloyd Co-assurantie Award 2003 mogen ontvangen.
Deze prijs wordt sinds vorig jaar uitgereikt aan een persoon die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de co-assurantiemarkt in Amsterdam.

Rozemeijer ontving de prijs met name vanwege zijn inspanningen om mensen te interesseren voor de co-assurantiemarkt inde breedste zin. Die verrichtte hij niet alleen als actief lid van de PR-commissie van het Assurantiebeurs Centrum te Amsterdam, maar ook als enthousiast organisator van het door vele jongeren gevolgde beursspel. Daarnaast zet Rozemeijer zich in als secretaris van de Amsterdamse Beurs Brand Societeit, waarbij een aantal leidinggevenden van verzekeraars en makelaarsbedrijven is aangesloten.
De Co-assurantie Award, beschikbaar gesteld door beursmakelaar Eurolloyd, is een bljk van waardering voor hete in stand houden van de persoonlijke contacten tussen sluiters/makelaars en acceptanten/verzekeraars. Vorig jaar ging de prijs naar Pieter van Rossum van Aon Re.

Rozemeijer is dit jaar al de tweede Generali- medewerker die een prestigieuze prijs toegekend krijgt. Eerder ontving Richard Overeem, de Nivre Award 2003.

 

.