actueel nieuws terugklik om pagina af te drukken
PERSBERICHT
Foto's: Roel Veldwijk (Verzekeringsmagazine VVP)

London, 21 oktober 1997

10E BUFFET-LUNCH IN LLOYD'S OF LONDON
Heden is de directie van Lugt Sobbe & Co.B.V. voor de 10e keer gastheer tijdens de twee-jaarlijkse buffet-lunch in Lloyd's.

Iedere twee jaar
Om de twee jaren ontvangt Lugt Sobbe dan een aantal van de met de firma samenwerkende Underwriters van Lloyd's teneinde de nieuwste ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt uit te wisselen.

Opening Web-site
Omdat juist deze maand de WEB-site 'www.lugtsobbe.nl' gereed is gekomen, is de officiële opening daarvan om 13.30 uur verricht door Mr. P. Armstrong, Lloyd's Underwriter in naam van de beroemde Brockbank Syndicates.
Lugt Sobbe streeft er naar om de met haar samenwerkende onafhankelijke intermediair via deze Internet-web-site eigen beheer te geven over het verkrijgen van informatie, folders, voorwaarden en aanvraagformulieren. Met name met betrekking tot bijzondere verzekeringsproducten ontbreekt het de tussenpersonen vaak aan up-to-date informatie. Die informatie is dus vanaf nu via Internet beschikbaar.

Ontvangst door de Chairman
Vanwege de langdurige samenwerking tussen Lugt Sobbe & Co. en Lloyd's Underwiters, heeft de heer Sir David Rowland, voorzitter van Lloyd's of London, een delegatie ontvangen bestaande uit de heren Philip Armstrong, H.B. van Ommen (directeur van Lugt Sobbe) alsmede (namens Monument Insurance Group) de heer Philip James.