actueel nieuws terugklik om pagina af te drukken

Amsterdam, 2 mei 2003

Bericht voor tussenpersonen met een agentschap bij Eurolloyd Verzekeringen
Amsterdam

Betreft : Gedragscode Externe Intermediaire Dienstverleners
Assurantiebedrijf

Wellicht heeft u het al gelezen in AM-signalen (editie 20 mei 2003) :Eurolloyd heeft haar activiteiten d.m.v. een gedragscode vastgelegd.
De "Gedragscode Externe Intermediaire Dienstverleners Assurantiebedrijf" (ofwel GEIDA) heeft tot doel het intermediair te informeren aangaande de gescheiden verantwoordelijkheden die gelden bij samenwerking tussen een assurantieadviseur en Externe Dienstverlener (zoals een beursmakelaar, gevolmachtigde agent of postenbank). De gedragscode is openbaar en kan worden ingezien via de knop "GEDRAGSCODE" die op de voorzijde van onze website www.eurolloyd.nl staat (wel even klikken op "vernieuwen" op uw PC).

Door het instellen van deze aan Gidi verwante gedragscode beoogt Eurolloyd het intermediair volledig en duidelijk te informeren omtrent de dienstverlening die Eurolloyd biedt en de wederzijde verantwoordelijkheden die daaruit voorvloeien. Mocht blijken dat deze gedragscode nader kan worden verdiept, dan zullen wij daarvoor zorgdragen. Uw eventuele vragen of suggesties zijn welkom.

De meest recente versie van de gedragscode zal steeds op onze website te vinden zijn. Ook een aantal andere welbekende Externe Dienstverleners is opgeroepen een GEIDA in te stellen en daarop is positief gereageerd.

Wij wensen u goede zaken toe.

Hoogachtend,
Eurolloyd Verzekeringen
Amsterdam