actueel nieuws terugklik om pagina af te drukken

Amsterdam, 2 mei 2003

Informatie over de oversluiting van Chubb Masterpiece "kleine polissen"

De Masterpiece Polis is een verzekering voor met name eigenaren van grote, kostbare particuliere bezittingen (landhuizen met kostbare inboedels). Zoals u weet, werken Eurolloyd en Chubb reeds vele jaren samen als het gaat om het intermediair te bedienen bij het verzekeren van zulke klanten.

Beeindiging "kleine polissen"
Via de verzekeringspers heeft u kennisgenomen van het feit dat Chubb de Masterpiece polis uitsluitend wil voortzetten mits daarvoor een jaarpremie van euro 10.000,-- of meer wordt betaald. Dit zal tot gevolg hebben dat polissen met een lagere jaarpremie worden opgezegd.

Rechtstreekse informatie aan de verzekerden
Masterpiece verzekerden zullen rechtstreeks van Chubb Masterpiece een brief ontvangen waarin zij van het bovenstaande op de hoogte worden gesteld.
Het betreft hier alle polissen met een premievervaldatum vanaf 1 juni 2003.

Hiscox
Chubb heeft met beursassuradeur Hiscox een overeenkomst gesloten om met name deze verzekerden een alternatief verlengingsvoorstel aan te bieden. Hiscox is vele jaren actief met het verzekeren van kunstcollecties in musea, galerieën en tentoonstellingen, alsook de verzekering van woningen, inboedels, kunst en kostbaarheden van vermogende particulieren.

Nieuwe afspraken met Hiscox
Inmiddels heeft Eurolloyd met Hiscox afspraken gemaakt over de voortzetting van de portefeuille en over de acceptatie van nieuwe zaken die via ons door het intermediair worden aangevraagd. Voor lopende polissen die door Chubb worden beeindigd, zal doorgaans geen nieuw aanvraagformulier ingevuld hoeven te worden. Op korte termijn zullen wij met Hiscox de verlengingsvoorstellen bespreken, waarna wij deze aan u zullen toezenden.

Website Eurolloyd over de Masterpiece Polis
Binnenkort zullen wij de informatie over de Masterpiece Polis op onze website die hierop betrekking heeft aanpassen.

Website Eurolloyd over de "Huis en Kunst" Polis van Hiscox
Daar Hiscox graag zou zien dat nieuwe aanvragen uitsluitend worden aangeboden op basis van het eigen aanvraagformulier, zal dat formulier binnenkort op via onze website worden aangeboden.

Met vriendelijke groet,
Eurolloyd Verzekeringen Amsterdam