actueel nieuws terugklik om pagina af te drukken

27 juni 2001

19 JUNI 2001: WOLKBREUKEN IN BAARN, LEIDEN EN HARDERWIJK
23 JUNI 2001: DRIE AARDSCHOKKEN IN LIMBURG

Bovengenoemde gebeurtenissen hebben geleid tot aanzienlijke schade bij particulieren en bedrijven. Publicaties in de dagbladen hebben geleid tot een stroom van reacties van particulieren en bedrijven die thans wel het nut inzien van een Catastrofe Risico Polis.

Alle informatie via Internet beschikbaar
Zoals bekend is, beperken wij onze dienstverlening door uitsluitend zaken te doen via het professionele intermediair waarmee wij samenwerken en wij verwijzen de bellers dan ook naar het intermediair ter plaatse. Naar thans blijkt, zijn sommige tussenpersonen niet op de hoogte van het feit dat alle informatie, voorwaarden en aanvraagformulieren direct opvraagbaar zijn via onze website.

Boze consumenten
Ook zijn er consumenten die geen tussenpersoon hebben omdat zij alle verzekeringen hebben afgesloten via een "direct writer". Deze consumenten hebben er niet altijd begrip voor wanneer wij hen verwijzen naar een tussenpersoon ter plaatse. Zij vrezen vervolgens ongevraagd te worden geadviseerd m.b.t. risico's die reeds zij gedekt d.m.v. elders afgesloten verzekeringen. Wij vragen u een beetje begrip voor zulke consumenten te tonen: overvoer hen niet te snel met uw beste adviezen voor de verzekering van hun inboedels, pensioenen etc.

Lugt Sobbe & Co. B.V. -Verzekeringen
RMiA Register Makelaardij in Assurantiën